Wij blijven graag met u in contact!

U heeft van ons een flyer ontvangen, omdat u als lid bekend bij de Oranjevereniging met de gegevens zoals aan de achterzijde vermeld. Om u in de toekomst makkelijker en regelmatiger op de hoogte te kunnen houden over onze activiteiten, zouden wij u willen vragen om uw ook e-mailadres met ons te delen via onderstaand formulier.

Zou u tevens de bij ons bekende gegevens van u op de achterzijde van de flyer willen controleren en mogelijke aanpassingen aan ons door willen geven?

598

leden

Contributie leden

Vanwege het afgelasten van onze activiteiten in 2020 heeft het bestuur afgelopen jaar besloten de jaarlijkse contributie niet te innen.

In 2021 hopen we dat u als gewaardeerd lid van onze vereniging weer bereid bent om ons te ondersteunen met een jaarlijkse bijdrage. Voor maar € 5,- per persoon of €12,50 per gezin per jaar steunt u een jaar lang de activiteiten van de Oranjevereniging Hooglanderveen.

De contributie zal in de maand september worden afgeschreven. Mocht u hier bezwaar tegen hebben en u lidmaatschap willen beëindigen, zou u dit dan voor 1 september willen laten weten via info@ovhooglanderveen.nl.

In Hooglanderveen

vieren en herdenken we samen

© 2020 Oranjevereniging Hooglanderveen - Foto's RVD, Gemeente Amersfoort, Robin Utrecht en Sieger Homan